• 0031-6-12961908
  • info@deur-stickers.nl

1. Algemeen

1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten die in webwinkel Deur-stickers.nl verkocht worden.
1.2 Indien u de artikelen aan huis wilt afhalen, kan dat binnen 7 dagen volgens afspraak. Betaling geschiedt aan huis.
1.3 U kunt uw bestelling om welke reden dan ook annuleren, echter moet dit binnen 2 dagen via email gebeuren.
1.4 De verzendkosten zijn gebaseerd op de standaard verzending met MyParcel voor 7 euro.
1.5 Bestellingen worden ook binnen Europa verzonden.

2. Bestellen

2.1. U kunt bestellen via de webwinkel, per email of telefonisch.
2.2. De overeenkomst gaat in op het moment dat Deur-stickers.nl uw bestelling in behandeling heeft genomen.
2.3. Indien u een bestelling plaatst gaat u een betalingsverplichting aan!!!

3. Betaling

3.1. Bij ophalen van de bestelling dient het factuurbedrag vooraf betaald te zijn. Wij hebben de stickers niet op voorraad, maar worden gelijk na een bestelling gemaakt.
3.2. Bij bestelling via de webwinkel ontvangt u een factuur. U dient uw bestelling, binnen 7 dagen, vooraf te betalen via bank of giro, door middel van overschrijving, Paypal of Ideal.
3.3. U kunt uw bestelling ook achteraf betalen…u kiest dan voor de optie Klarna.

4. Levering

4.1. De bestellingen worden op het opgegeven adres afgeleverd.
4.2. Doorgaans worden artikelen, na betaling, binnen 2 werkdagen verzonden (u dient rekening te houden met feestdagen en/of weekenden).  Mocht het langer duren wegens drukte lichten wij u hierover in.

5. Prijzen

5.1. De eigenaar van Deur-stickers.nl, onderdeel van firma HM Reclamedesign, is gerechtigd om tussentijdse prijswijzigingen door te voeren.
5.2. Alle prijzen zijn inclusief BTW, exclusief verzendkosten.

6. Retourrecht

Stickers die op maat gemaakt zijn vallen niet onder het retourrecht/herroepingsrecht.
Heeft u een bestelling geplaatst en wilt u het annuleren kan dat binnen 2 werkdagen.

6.1. Retourneert/weigert u de gehele bestelling, ZONDER het pakket opengemaakt te hebben, wordt de gehele aankoopsom, plus de verzendkosten van de bestelling gestorneerd. 
6.2. Mocht u uw bestelling gedaan hebben met een klarna betaling en u wilt deze retourneren, dan brengen wij 5 euro administratiekosten in rekening.
6.3. Mochten wij in gebreke zijn met bijvoorbeeld een verkeerde maatvoering, verkeerde levering  van stickers, enz, waarbij de fout aan onze kant ligt, worden deze geheel voor onze rekening genomen. 

7. Garantie en aansprakelijkheid

7.1. Deur-stickers.nl garandeert dat de door haar geleverde artikelen voldoen aan de eisen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en levensduur zoals deze door partijen bij de koopovereenkomst in redelijkheid zijn bedoeld, en staat daarmede in voor de fabrieksgarantie van het aan u geleverde artikel.
7.2. De garantietermijn van Deur-stickers.nl komt overeen met de fabrieksgarantietermijn. Deur-stickers.nl is echter nimmer verantwoordelijk voor de uiteindelijke geschiktheid van de artikelen voor elke individuele toepassing door de afnemer, noch voor eventuele adviezen t.a.v. het gebruik of de toepassing van het artikel.
7.3. De afnemer is verplicht de geleverde artikelen bij ontvangst onmiddellijk te controleren. Indien blijkt dat de afgeleverde zaak verkeerd, ondeugdelijk of incompleet is, dan dient de afnemer deze gebreken onmiddellijk schriftelijk te melden aan Deur-stickers.nl, alvorens over te gaan tot terugzending. Eventuele gebreken of verkeerd geleverde goederen dienen en kunnen uiterlijk tot maximaal 1 week na levering aan Deur-stickers.nl schriftelijk te worden gemeld. Terugzending van de zaken dient te geschieden in de originele verpakking (inclusief accessoires en bijbehorende documentatie) en in nieuwstaat verkerend. Ingebruikneming na constatering van gebreke, beschadiging ontstaan na constatering van gebreke, bezwaring en/of doorverkoop na constatering van gebreke, doet dit recht tot reclameren en terugzending geheel vervallen.
7.4. Indien klachten van de afnemer door Deur-stickers.nl gegrond worden bevonden, kunt u in overleg eventueel een ander artikel in dezelfde prijscategorie bestellen of het artikelbedrag laten storneren. 
Iedere aansprakelijkheid van Deur-stickers.nl voor enige andere vorm van schade is uitgesloten, waaronder mede begrepen aanvullende schadevergoeding in welke vorm dan ook, vergoeding van indirecte schade of gevolgschade.
7.5. Deur-stickers.nl is niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt door opzet of daarmee gelijk te stellen bewuste roekeloosheid van de koper.
7.6. Deze garantie geldt niet indien:
zolang de afnemer jegens Deur-stickers.nl in gebreke is;
*de afnemer de geleverde zaken zelf heeft gerepareerd en/of bewerkt of door derden heeft laten repareren en/of bewerken;
*de geleverde zaken aan abnormale omstandigheden zijn blootgesteld of anderszins onzorgvuldig worden behandeld of in  strijd met de aanwijzingen van Deur-stickers.nl en/of gebruiksaanwijzing op de verpakking zijn behandeld.
7.7. Foto`s van de artikelen kunnen enigszins afwijken qua kleur, hier dient u rekening mee te houden.

Bedrijfsgegevens:
Morse Design Vof
Handelsnaam: HM Reclamedesign
Website: Deur-stickers.nl
Contactpersonen:
Harold Moonen (Ontwerp en informatie) Telnr: 0031-6-12961908
Linda Moonen (Webshop en fin. administratie) Telnr: 0031-6-51682622
Mgr. Feronlaan 62
6433 CK Hoensbroek NL

Emailadres: info@deur-stickers.nl
KVK-nr: 64576590
BTW.nr: NL855726994.B01 
Betalingen aan: HM Reclamedesign IBAN: NL 08 INGB 0004542483 BIC CODE  INGBNL2A